jgn malu2 click yer..my nuffnang

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

Friday, June 10, 2011

menu tgh yg kekosongan

Assalam, hr ni cuti, ingat kan cuti ni bleh updated blog kencang2... huhhh ku kiciwa..sbb


pertama: niat nk memuding "puding tembikai" yg gah laksana artis tu...xkesampaian h ni... punyer ler membeli bahan dr minggu lepas...tup2 nk wat pagi td..bahan utama nan ado...hayakkk sungguh frust seploh kali ganda...yo ler, klau smua bhn ader tp agar2nyer xder...tk jd ler puding... nampk nyer ptg sket ler...tu ler padahnyer klau gi beli bahan main ingt kat otak jer...


keduanyer..ingtkan nk ler upload menu yg dah dimbil gmbr, cuma lum transfer ke pc lagi, on camera..telek2..smua dah xder..dahhh frust lagi...




jdnye bila frust layan jer la, menu serba ringkas.. yg terlalula simple...udang goreng kunyit kekosongan... wahhhh nama xbleh kalah...sbb nama gitu kernanyer udang tu hnya di goreng letak bwng jer...dat's y ler kena ader hiasan2 kat luar tu..naik sket seri pengantin



lawannyer sotong masak kicap... pun kekosongan..pendek kata smua yg kosong2 jer la...so aiman ngan kiter hr ni pun makan lite2 jer..sbb abahnyer kejer...hahhhh agaknyer sbb tu smua menu kuar kekosongan kan..


pssstt:nk kena wat gak puding tembikai...dah menggeletar kakitangan neh... harap2 ptg ni menjadi la puding yg sungguh lawo itu....




2 comments:

ijayuji said...

Salam zai! menu mcm gini kenyang ajer kalau kat tekak kita sedap tu nak2 ada sotong kalau kita kan zai kita suke mkn telor mata lembu tu dgn kicap dgn apa2 sayur :D kenyang :D

♥LOVE2COOK♥ said...

Take it easy dear! ;)