jgn malu2 click yer..my nuffnang

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

Wednesday, August 17, 2011

Cornflakes madu warna warni

Assalam...selamat pagi...alhmdlh..pg2 lagi dah buleh masukkan n3...hr ni kiter EL..aiman demam...tu masih dok tido... risau jugak ni...minggu lepas dah gi klinik, ms tu dia just demam... 2 hr lepas dia batuk n selsema..gi lagi ambik ubat. demamnyer kejap on off ler..risau jugak kiter... tu yg hr ni xantr ke pengasuh... berkorban sket...klau ingt kejer mmg xleh cuti...tp mandangkan nak ni...nk xnk kena nk jugak..aiman ni klau demma ke apa..mulut still aktif..tp bila dia lembikkkk jer tu yg naik risau..smlm pun dia xlena..asyik2 jaga...klau hr xok gak..nmpknyer kena gi spital terus ler... harap2 cepat ler sembuh..xsuker tgok tnyaknyer kena cucuk bila ambik darah..sedih...


hahh meh la kiter ubatkan kerisauan tu ngn cuci2 mata kuih ry...ala kuih ry paling senang lam donia... hmmm ni request dr abahaiamn... pas ni kena tunai kuih ry aiman plak... dah dpt resepi dah.. insylh klau hr ni free leh ler wat..
smlm kiter smpt siapkan kuih cornflake ni jer...aiman yg byk nolongnyer..nk sgt wat kuih ry, ngn demam2 tu..kejap2 tolong kiter, kejap2 baring kat sofa..kecian gak...atas tu kiter letak chocholate rice... yg letak tu aiman..tu yg punyer byk dia letak. cm iklan cornflake tu "satu utk kuih , satu utk sy"...tp ini bukan dia mkn cornflake tp dia mkn chocolate tu yg byk... tu pasal nmpk ada yg itam sket...

resepi kiter ambik dr kak umi-e MyR.. st senang n cepat... sedap pn sedap... trbngga la kejap kiter...

tima kasih yer kak umi.... kiter dah print dah resepi tu... yg lain klau nk cuba cliks sini yer....
ikut tajuk resepi cornflake madu warna warni, tpkiter xdr coklat warna warni tu...yg byk chocolate rice tu..kiter buleh la yer kak..
opsss sebelum tu..kiter tambah sket badam cincang yg di goreng tnpa minyak sekejap... sedap bila mkn tergigit badam tu... (maaf kak pepandai tmbh kat resepi yer kak..)..ok kiter kena quit dulu...nk gi tngok aiman jap... nk kena kejut mkn ubt tu...harap2 cepat smbuh anak umi yer...

5 comments:

norlieharumaini said...

salam ziarah dan kenal...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam... wahh.. dah start wt kuih raya ye... seronoklah aiman tolong mamanya... he...

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam zai..
lama senyap zai.. harap zai sihat2 sokmo ye..

Hayani Nor said...

biskut ni la yg kerap sgt anak2 minta buatkan..

Assalamualaikum & salam perkenalan. Jemput singgah di blog http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info supplement produk keluaran Shaklee.